ciprianmoldovan@englezapepaine.ro

TESTE ENGLEZĂ

Teste de limba engleza este o pagină de start pentru o sumedenie de teste. Acestea nu prezintă un grad de dificultate ridicat. Dacă doriți să vedeți cât ați înțeles dintr-o lecție de pe site, faceți testul aferent. Dacă îl treceți, mergeți mai departe. Dacă nu, vizionați din nou lecția video și citiți materialul scris. Apoi, reluați testul pentru a putea trece mai departe.

De ce am inclus secțiunea teste de limba engleza? Din mai multe motive. Mai întâi de toate, un test îț oferă o imagine fidelă a status-quo-ului tău actual. În plus, testul în sine nu este altceva decât un alt mijloc de a învăța noțiuni noi. Un test este, de asemenea, un înstrument de măsurare a progresului. Dar progresul înseamnă încredere și dorință de a continua. Deci, în ultimă instanță, un test trecut te face să fii mai încrezător, mai perseverent și mai motivat.

În teste de limba engleză, există două tipuri de teste: majoritatea testelor este formată din teste cu doar 10 întrebări, în timp ce o minoritate este constituită din teste complexe și ample, de tip bilingv, cu câte 60 întrebări fiecare. Fiecare tip de test are o limită de timp. Astfel, dacă testele compuse din 10 întrebări au limita setată la 3 minute, testele de 60 întrebări pot dura maximum 60 minute. Ambele categorii de teste sunt de tip grilă sau multiple choice și nu pot avea decât o variantă de raspuns corectă. La sfâșit, veți putea vedea ce ați făcut bine și ce ați greșit. Răspunsurile corecte sunt evidențiate cu verde. Răspunsurile greșite sunt subliniate cu roșu. Pentru a trece testul trebuie să-l faci corect în proporție de 80%.