ciprianmoldovan@englezapepaine.ro

LECȚII ENGLEZĂ .

lectii engleza este punctul nodal din care puteți accesa toate lecțiile integrate pe care vi le propunem. Când spunem lecții integrate, spunem, de fapt, lecții compuse din trei elemente: lecție video, un material scris și testul aferent. 

Dacă veți dori să parcurgeți doar lecțiile video, puteți accesa arhiva din meniul principal. Linkul pe care îl căutați este engleza video. În cazul în care vă doriți doar teste, accesați pagina testelor, prin linkul teste limba engleză.

lectii engleza conține, în acest moment 20 lecții. Pentru a vedea titlul lecției, treceți cu mouse-ul peste link-uri (lecția 1, lecția 2 …) și vă va apărea denumirea fiecărei lectii engleza. Aceste lecții sunt o abordare holistică, tratând diferite problematici. Sunt lectii engleza de gramatică, de vocabular, de comunicare sau de fonetică. Toate acestea pentru a vă oferi o privire de ansamblu a ceea ce înseamnă să înveți o limbă străină. Acest site nu vă promite să vă învețe engleza peste noapte, nici în 30 zile, cum se promite pe piață. Lectii engleza te ajută, dar nu face minuni.