ciprianmoldovan@englezapepaine.ro
engleza video

Engleza video este o secțiune în care veți găsi doar lecțiile video, fără niciun fel de material scris. În această pagină veți găsi ultimele lecții video. Acestea vor fi adăugate în partea inferioară a ecranului. De asemenea, există și un link ce va deschide o altă pagină unde veți găsi lecții video mai vechi.

alfabetul englezesc

verbul to be

persoanele în engleză

numerele în engleză

ceasul în engleză

pronunția în engleză

articolul nehotărât englezesc

articolul hotărât în engleză

100 cele mai folosite cuvinte în engleză

verbul a avea în engleză

categoria aspectului în engleză

200 expresii engleză începători

prezentul continuu în engleză

prezentul simplu în engleză

descrierea unei persoane în engleză

causative have în engleză

despre învățarea limbii engleze

trecutul simplu pentru verbele regulate

trecutul verbelor neregulate

lista verbelor neregulate

Secțiunea engleza video va fi completată cu noi și noi clipuri, pe măsură ce ele vor fi create. Totuși, pentru a beneficia la maximum de aceste lecții video, vă sugerăm să parcurgeți secțiunea intitulată lecții engleza.

Pentru cei care doar vor să se familiarizeze cu unele noțiuni de limbă engleză, engleza video este exact ceea ce caută. Explicațiile simple, în limba română, facilitează procesul de asimilare. Vă recomandăm totuși să vă verificați, folosind testele pe care vi le punem la dispoziție.

Dacă aveți nelămuriri sau pur și simplu vreți să ne oferiți un sfat, nu ezitați să ne trimiteți feedbackul vostru, fie printr-un comentariu pe site, fie folosind una dintre platformele de social media, ale căror linkuri le găsiți în dreapta sus.

engleza video

 aici poți să înveți ce nu ai învațat la școală!