ciprianmoldovan@englezapepaine.ro

 

Despre

Cine este Ciprian Moldovan? Un om normal, într-o lume normală ( sau nu!?). Predau engleza din 1997 și încerc în permanență să găsesc metode noi pentru a-mi crește eficiența. Sunt de părere că, pentru ca un copil să învețe  ceea ce îi predai, mai întâi acesta trebuie să fie atras de acest lucru.

De câțiva ani de zile, în mine a crescut sentimentul că nu este suficient ceea ce fac, de aceea am început să fac mai mult, în domenii diferite. Curiozitatea am avut-o mereu, dar a existat și un anumit grad de inerție, de lene, care m-a ținut pe loc.

despre

Total atipic pentru Romania, când mi s-a născut fetița, am stat un an de zile în concediu de creștere și îngrijire copil. A fost un an de neuitat, din care a rezultat o carte. Am scris-o în aproximativ trei luni, în fiecare noapte, de la 23,00 -1,00. În ea am notat cam câte poate un copil de un an și ceva să facă, dar și ce poate un tătic să gândească.

Cartea se numește Tătic în postnatal si, dacă vrei, poți citi și tu, gratuit, din pățaniile mele aici! 

Pentru că am dorit să fac site-ul școlii, m-am apucat să învâț html și css. Apoi, am cochetat cu Macromedia DreamWeaver – un soft foarte tare, cu ajutorul căruia poți să faci site-uri fără nicio constrângere. Am aflat astfel, de platforma WordPress, pe care o folosesc în prezent, pentru că are foarte multe plugin-uri care îți permit să adaugi funcționalitate site-ului tău.

Cum un site nu este complet fără grafică, m-am apucat apoi să fac grafică. Mai e de lucru, dar o fac decent. Am folosit pentru acest lucru Adobe Illustrator, Corel Draw și Inkscape. Când  mai am timp, mai fac o grafică – în special logo-uri. Dacă vrei să vezi câteva dintre acestea, apasă aici.

Proiectul engleza pe paine îmi ocupă cel mai mult timp liber. Este un proiect ambițios care crește destul de anevoios, dar crește. Tănând cont de faptul că este un one-man project, sunt mulțumit de ritmul de creștere, dar, mai ales, sunt mulțumit de feedback-ul primit de la utilizatori. Sunt mulțumit și îți mulțumesc, ție, utilizatorule, pentru interesul acordat.