ciprianmoldovan@englezapepaine.ro
100 cele mai folosite cuvinte englezesti
test calități și defecte în engleză
test – 100 cele mai folosite cuvinte englezesti
test calități și defecte în engleză
test – articolul hotarat in engleza

100 CELE MAI FOLOSITE CUVINTE ENGLEZESTI – LECȚIA NR.12

În limba engleză, ca şi în limba română, există un număr restrâns de cuvinte care sunt folosite foarte des. În limba română, aceste cuvinte fac parte din fondul principal de cuvinte. Aceste cuvinte – în număr de aproximativ 1500 – sunt de importanţă vitală. Orice propoziţie din limba engleză conţine cel puţin un cuvânt dintre cele aflate în fondul principal de cuvinte.
Oricine doreşte să înveţe engleza, nu poate să nu se lovească de aceste cuvinte. Putem spune că aceste cuvinte sunt scheletul pe care se fundamentează comunicarea în limba engleză.


100 cele mai folosite cuvinte englezesti

are ca obiect central – după cum o spune şi titlul – exact aceste cuvinte de importanţă capitală. Există liste cu 100, 500, 1000 sau chiar 5000 de cuvinte. Noi ne-am oprit la lista cu 100 pentru că ni se pare mai concentrată şi mai scurtă, fiind astfel mai uşor de înţeles, deci, mai utilă.
100 cele mai folosite cuvinte englezesti alcătuiesc jumătate dintre toate materialele scrise, iar primele 25 reprezintă o treime din acestea.


the
of
and
to
a
in
that
is
was
he
for
it
with
as
his
on
be
at
by
I
this
had
not
are
but


from
or
have
an
they
which
one
you
were
all
her
she
there
would
their
we
him
been
has
when
who
will
no
moreif
out
so
up
said
what
its
about
than
into
them
can
only
other
time
new
some
could
these
two
may
first
then
do
anylike
my
now
over
such
our
man
me
even
most
made
after
also
did
many
off
before
must
well
back
through
years
much
where
your
way  

Există mai multe liste pe care le puteți găsi chiar pe internet. Veți observa că listele nu sunt identice, dar sunt foarte asemănătoare. Dacă doriți, puteți consulta lista de pe wikipedia aici . Aceasta este, din punctul nostru de vedere, cea mai relevantă. Dacă nu aveți încredere în această sursă, puteți căuta în orice dicționar și veți găsi aceste cuvinte scrise  boldat.
Vă sugerăm să citiți această listă de mai multe ori sau, dacă doriți, puteți descărca video-ul, să îl transformați în mp3 și să ascultați file-ul în căști, pe drum.


100 cele mai folosite cuvinte englezesti


 

RELATED POSTS
Comments
  • Dewey July 12, 2016 at 1:10 pm Reply

    I see you don’t monetize your website, i know how to make good passive income using one simple method, just search in gogle
    for: Coisin’s tricks

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *